Workshops

Creativiteit en inspiratie vind je niet alleen in onze bijzondere meetingruimtes, maar ook in de workshops die wij bieden. Wij doen dit in samenwerking met geselecteerde partners. Partijen die kunnen ondersteunen met creatieve processen, het maken van verbindingen, het krijgen van inzichten of het behalen van bepaalde resultaten.

StrategyMap Sessie
Rent a War Room®

Rent a War Room® biedt jouw team in een van onze inspirerende meetingruimtes een StrategyMap Sessie. Dit is een actieve methode die teams helpt om hun uitdaging beter te begrijpen, oplossingen te bedenken en een actieplan te maken. Deze aanpak zorgt voor meer onderlinge betrokkenheid en een beter resultaat.

Kookworkshop met je team

Als voormalig troubleshooter in de reclamebranche is Ronald Roos sinds een aantal jaren intensief met koken bezig. Samen koken betekent goed samenwerken en vervolgens samen genieten van een lekkere maaltijd met mooie wijnen en de gezelligheid; de juiste ingrediënten voor een ontspannen teambuildingsessie.

Speelszakelijke trainingen

en speelse workshop of training kan je meeting echt compleet maken. Het heeft een positief effect op de groepsdynamiek, maakt je team sterker en kan bijdragen aan het behalen van je doelen, juist omdat je er wellicht voor uit je comfortzone moet stappen. Voor de sterkste speelszakelijke workshops werken wij samen met leukeworkshops.nl.

Meer weten?

Vul onderstaand formulier in voor een offerte voor een workshop, of voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden. 

Je hoort zo snel mogelijk van ons!
    Uw gegevens zijn enkel ter administratie en wij zullen deze nooit zonder uw toestemming delen met anderen. Lees hier meer over in ons privacybeleid.