Ervaringen 

Lees hier enkele reacties van bedrijven en organisaties die al eerder naar tevredenheid een bijeenkomst hebben georganiseerd met het Meeting Depot als vergaderlocatie. 

Heb jij bij ons vergaderd en was je enthousiast? Wij worden er heel blij van als je hier een review voor ons wilt schrijven!

“Het Meeting Depot is verrassend, warm, kleurrijk, inspirerend, gezellig, gastvrij en goed bereikbaar!”

Marleen Prinsen, M+P

“Wat een inspirerende locatie om onze netwerkbijeenkomst van VOL te houden. Vanuit het Theater konden we ons in kleine subgroepjes opsplitsen in de aangrenzende aparte ruimtes en dat werkte perfect. Toplocatie!”

Saskia Sidler, VOL

 

“Ik kan het iedereen aanraden om een offsite teamsessie bij het Meeting Depot van Rever te houden. De locatie was perfect voor het presenteren van de jaarplannen van onze accountmanagers! Het Theater is een speelse en goede setting om in te presenteren en om als team met elkaar te sparren over plannen en ideeën. Het gezamenlijke “eitje bakken” voor de lunch in de Cool Kitchen maakte de teamdag compleet!”

Sietse van Dijk, Vodafone

“De verschillende ruimtes boden de nodige afwisseling en prikkelde de creativiteit van de deelnemers hetgeen heeft geleid tot een uitmuntend resultaat aan het einde van de sessie.”

Jennifer Lem, Lem&Co

“Op zoek naar een locatie voor een workshop waarbij creatieve ideeën centraal staan, kwamen we bij het Meeting Depot. Direct was voor ons de knoop doorgehakt. De locatie is bijzonder inspirerend en de service zeer gastvrij. De uitkomst van de workshop heeft onze verwachtingen ver overtroffen en dat is met zekerheid ook te danken aan de omgeving. De aanwezigen vonden het een prachtige en inspirerende locatie en ook voor onze opdrachtgever was het een grote plus.”

Saskia Kraaijeveld, Centraal Beheer Achmea

“Dank voor alles! Erg mooie locatie die veel mogelijkheden biedt, van presentatie, tot inspiratie, tot naborrelen.”

Nadine Kuijper, InSites Consulting

“De verrassing was groot toen ik voor het eerst het Meeting Depot binnenstapte. Op het saaie bedrijventerrein Lage Weide sta je plots in een verrassende werkomgeving die je zeker op die plek niet verwacht. Een geweldige plek waar wij zeker terug gaan komen voor onze NEPROM masterclass conceptontwikkeling, waar we in een atelier-setting met vastgoedprofessionals aan de slag gaan. De afwisselende maar ook functionele inrichting van de werkruimtes levert de deelnemers de benodigde inspiratie!”

Paul Splinter, NEPROM

Theater-Tafeltennis

“In een inspirerende omgeving vergaderen en tot nieuwe ideeën komen! Daarvoor zijn we op deze locatie gaan vergaderen. Missie geslaagd: we komen graag terug!” 

Daniel van der Vlier,
CASE

“Het Meeting Depot is een inspirerende locatie die het meest creatieve in mensen naar boven haalt. Daarbij is de service ook nog eens super geregeld!”

Mariecken Schoenmakers, Pink Roccade

“Met heel veel plezier komen wij regelmatig bij het Meeting Depot. De laatste dag van onze Opleiding tot Werkgelukdeskundige houden we altijd in de Classmate omdat deze ruimte alles biedt wat wij nodig hebben. De ruimte heeft mogelijkheden om zowel een presentatie te geven, zelf creatief aan de slag te gaan en in verschillende groepen te werken. Bovendien geeft het ‘Rever clubhuis’, waar het Meeting Depot onderdeel van is, een heel goed beeld van hoe je met een werkomgeving kunt bijdragen aan werkgeluk. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende locatie.”

Maartje Wolff, Happy Office