Depot

Een stoere en nostalgische loods

In het Depot waan je je in een oude loods, maar met het comfort van nú. Neem plaats op de zachte stoelen aan de 6 meter lange houten tafel voor een ontspannen meeting. De lichtstraat in het hoge plafond maakt deze ruimte extra prettig. Wil je brainstormen? Leef je uit op de brownpaper rollen aan de wand en breng je ideeën tot leven. Koffie, thee en lekkernijen worden gepresenteerd op de Coffee Truck, in de naastgelegen ruimte. Sluit je meeting af in onze Bruine Kroeg. Naast koffie en thee, serveren we ook graag een drankje. Vraag naar de mogelijkheden.

Facts & faciliteiten:

  • max. 18 personen
  • workshops, brainstormsessies, presentaties, vergaderingen
  • fullscreen beamer met geluidssysteem en brownpaper rolls
  • 4 elektrische oplaadpunten

Offerte aanvragen

Bel ons

Bel ons

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Tarieven

Wil je meer weten over tarieven en beschikbaarheid? Heb je bijzondere wensen? Wij zijn flexibel en bieden graag persoonlijke service. Op werkdagen ontvang je binnen 2 dagen reactie.

HUURTARIEF per Dagdeel

475
00
  • bekijk hier de verschillende opties voor eten & drinken

Huurtarief Gehele dag

775
00
  • bekijk hier de verschillende opties voor eten & drinken

Quote

”Het Meeting Depot is verrassend, warm, kleurrijk, inspirerend, gastvrij en goed bereikbaar!”

Marleen Prinsen, M+P

Depot-sfeer

setting is everything

Zoals ons moederbedrijf Rever Interieurprojecten zegt: Setting is Everything! In de juiste setting, met een passende sfeer, ontstaan de beste gesprekken!

gezonde lunch

Heb je onze cateringopties al bekeken? We kunnen diverse soorten heerlijke gezonde lunches verzorgen. Een borrel of diner is uiteraard ook mogelijk!

Depot-lunch

Dé meetinglocatie in utrecht

Het Meeting Depot is centraal gelegen aan de A2 bij Utrecht. Wij beschikken over een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook met het OV zijn we goed te bereiken, vanaf Utrecht Centraal rijdt er elke 10 minuten een bus (duur: 15 minuten) die voor onze deur stopt en vanaf station Utrecht Leidsche Rijn loop je in 5 minuten naar ons toe. 

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over tarieven en beschikbaarheid? Heb je bijzondere wensen? Wij zijn flexibel en bieden graag persoonlijke service. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur reactie.