Bruine Kroeg

Een authentieke bruine kroeg

De Bruine kroeg is het hart van het Meeting Depot. Je stapt zo vanuit je meeting deze authentieke kroeg in, alsof je ineens in het oude centrum van Utrecht zit. Neem plaats aan de bar en geniet van een koud biertje van de tap, of een ander lekker drankje. Een bittergarnituur of andere (luxere) hapjes zullen uiteraard niet ontbreken. De laagdrempelige sfeer is perfect om op een informele manier de dag af te sluiten en biedt ook een goede netwerkgelegenheid. De bruine kroeg is alleen i.c.m. met een andere meetingruimte te huur, tarief op aanvraag.

Facts & faciliteiten:

  • max. 35 personen
  • netwerkborrels, borrels
  • Heineken van de tap, wijn, fris en diverse soorten borrelhapjes. Van bittergarnituur tot luxe hapjes.
  • 4 elektrische oplaadpunten
Offerte aanvragen Bel ons Bel ons

Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.

Tarieven

De bruine kroeg is alleen i.c.m. met een andere meetingruimte te huur, tarief op aanvraag. Op werkdagen ontvang je binnen 2 dagen reactie.

 

Quote

”Onze missie bij Het Meeting Depot is geslaagd, we komen graag terug!”

Daniel van der Vlier, CASE

Bruine-kroeg-tap

bier van de tap

Wat is er nu lekkerder dan de dag afsluiten met een lekker vers getapt biertje in de kroeg?

Bull’s eye

Met een hapje en een drankje in je hand, even je pijlen mikken op de ‘bull’s eye’; weet jij ‘m te raken?

Bruine-kroeg-dartboard

Dé meetinglocatie in utrecht

Het Meeting Depot is centraal gelegen aan de A2 bij Utrecht. Wij beschikken over een ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook met het OV zijn we goed te bereiken, vanaf Utrecht Centraal rijdt er elke 10 minuten een bus (duur: 15 minuten) die voor onze deur stopt en vanaf station Utrecht Leidsche Rijn loop je in 5 minuten naar ons toe. 

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over tarieven en beschikbaarheid? Heb je bijzondere wensen? Wij zijn flexibel en bieden graag persoonlijke service. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur reactie.