Eten en Drinken

Deelnemers aan een meeting waarderen de meeting onder andere op de kwaliteit van de locatie én op de kwaliteit van het eten & drinken. Wij zullen er alles aan doen om op beide punten hoog te scoren!

Eerlijke catering

Wij benaderen jouw cateringwensen graag persoonlijk en hebben als uitgangspunt: alles is mogelijk. We werken hiervoor samen met een lokale cateraar.

Wij bieden o.a.

Koffie- & theearrangement: Clipper thee, vers gemalen koffie, flessen gekoeld water, koekjes van “De Koekfabriek” en mini Tony Chocolonely’s. 

Lunch: diverse opties met o.a. wraps, sandwiches, luxe harde broodjes, salades en soepen. Alle lunches zijn inclusief biologisch sap en divers handfruit.

Break: van mini-zoetigheden tot hartige hapjes. 

Borrel: van een Hollands bittergarnituur tot luxe hapjes. 

Atelier-break
Atelier-1

Offerte op maat

Omdat iedereen andere wensen heeft, kijken wij graag samen naar wat voor soort catering het beste bij jouw meeting en budget past. Dieetwensen zoals veganistisch, lactose- en glutenvrij zijn voor ons geen punt.  Wij maken graag een offerte op maat.

Sluit de dag af in de Bruine Kroeg

De Bruine kroeg is het hart van het Meeting Depot. Je stapt zo vanuit je meeting deze authentieke kroeg in, alsof je ineens in het oude centrum van Utrecht zit. 

Neem plaats aan de bar en geniet van een koud biertje van de tap, of een ander lekker drankje. Een bittergarnituur of andere (luxere) hapjes zullen uiteraard niet ontbreken.