Speelszakelijke trainingen

Een speelse workshop of training kan je meeting echt compleet maken. Het heeft een positief effect op de groepsdynamiek, maakt je team sterker en kan bijdragen aan het behalen van je doelen, juist omdat je er wellicht voor uit je comfortzone moet stappen. Voor de sterkste speelszakelijke workshops werken wij samen met leukeworkshops.nl. Op deze pagina vind je een selectie van workshops die uitermate geschikt zijn om uit te voeren in ons Theater of in de Classmate.

Boek één van deze workshops voor in ons Theater

Lachworkshop

Samen lachen zorgt voor verbinding. Zoek je een positieve boost voor je meeting en/of je team? Dan is dit een unieke workshop, geschikt voor een gemakkelijk-ongemakkelijke teambuilding.

Improvisatie Theater

Met deze workshop stap je even uit het alledaagse. Door samen te improviseren, versterk je het teamgevoel, bevorder je de onderlinge samenwerking en leer je elkaar écht anders kennen. Verfrissend!

VR Escaperoom

Deze workshop is perfect om ieders verborgen talenten naar boven te halen. Aan de hand van de aanwijzingen en handvatten van de trainer, doe je inzichten op voor een betere samenwerking, die je ook kunt toepassen in je werk.

Boek één van deze workshops voor in onze Classmate

Zakelijk tekenen

De meeste mensen zijn visueel ingesteld en daarom kan tekenen heel verhelderend werken. Visualisaties maken het makkelijker om ideeën over te dragen. In deze workshop leer je hoe je alledaagse zaken vorm kunt geven.

Kracht van cartoons

Cartoons zijn een ludieke manier om actuele thema’s bespreekbaar en inzichtelijk te maken. Door samen met je team te tekenen en woord en beeld samen te brengen, ga je anders naar zaken kijken.

Luisteren met je ogen

Wil je beter leren communiceren en samenwerken? Meer interactie? Dan is deze workshop echt iets voor jouw team. Word je bewust van verschillende communicatiestijlen door het bestuderen van microbewegingen in het gezicht.