StrategyMap Sessie

Rent a War Room®

Rent a War Room® biedt jouw team in een van onze inspirerende meetingruimtes een StrategyMap Sessie. Dit is een actieve methode die teams helpt om hun uitdaging beter te begrijpen, oplossingen te bedenken en een actieplan te maken. Deze aanpak zorgt voor meer onderlinge betrokkenheid en een beter resultaat.

Middelen

Door gebruik te maken van de StrategyMap, het Strategiecanvas en het Actiecanvas doorloop je in één sessie alle stappen die nodig zijn om bijvoorbeeld kansen te verzilveren, een kwartaalplan te maken, je doelgroep in beeld te brengen, een nieuwe productstrategie te bedenken of een manier te ontwikkelen om je klant centraal te stellen.

Methode

Rent a War Room® biedt teams een methode om samen een creatieve of strategische uitdaging aan te gaan. Door de uitgekiende combinatie van een inspirerende omgeving, een ervaren facilitator en een goed begeleid proces bereik je als team een doorbraak in jullie uitdaging. Geconcentreerd en enthousiast!

De workshop duurt een dagdeel en is voor maximaal 12 personen.

 

Meer weten?

Vul onderstaand aanvraagformulier in voor een offerte voor jouw teamsessie of voor meer informatie over Rent a War Room®. Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur reactie.
    Uw gegevens zijn enkel ter administratie en wij zullen deze nooit zonder uw toestemming delen met anderen. Lees hier meer over in ons privacybeleid.